پنج‌شنبه, 1 خرداد 1404
  • ساعت : ۱۱:۳۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۱/۰۶ 
مدیر امور آبفا بهمئی عنوان کرد:
اصلاح شبكه‌های فرسوده آبرسانی 15 روستای شهرستان بهمئی
مدیر امور آب‌ و فاضلاب شهرستان بهمئی گفت: اصلاح شبکه‌های فرسوده آب‌رسانی شهرستان در راستای جلوگیری از پرت و هدررفت آب از پروژه‌های حائز اهمیت این شرکت است.

 

محمدجواد زارع‌قلات در گفتگو با خبرنگاران در خصوص تعمیر شبکه‌های فرسوده آب روستایی شهرستان بهمئی گفت: از ابتدای سال 1403 اصلاح شبکه فرسوده آب روستاهای این شهرستان در دستور کار اداره آب‌وفاضلاب این شهرستان قرار گرفت.

وی با اشاره اینکه اصلاح شبکه فرسوده آب روستاهای این شهرستان ضروری است، اظهار کرد: مطالعات این کار توسط کارشناسان مجرب اداره آب‌وفاضلاب استان و شهرستان انجام گرفت و بر اساس اولویت در حال انجام است.

زارع قلات با بیان اینکه این طرح از ابتدای سال شروع شده بود؛ افزود: در اولین گام این طرح در ۱۰ماهه گذشته شبکه فرسوده توزیع آب در ۱۵ روستا اصلاح و تعمیر شد.

مدیر اداره آب‌ و فاضلاب شهرستان بهمئی طول توزیع اصلاح شده را در این طرح را بیش از ۳ کیلومتر بیان کرد و افزود: تعویض شبکه فرسوده دیگر روستاهای شهرستان بهمئی بر اساس اولویت در دستور کار این اداره قرار دارد.

زارع‌قلات در ادامه هدف از این طرح را جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت آن دانست و گفت: فرسوده بودن شبکه آب‌رسانی و ترمیم‌نشدن بموقع این خطوط باعث هدررفت آب خواهد شد که ما باتوجه‌ به شرایط خشکسالی و کاهش نزولات جوی برای تأمین آب شرب و جهت جلوگیری از هدررفت آب هر نقطه‌ای در هر روستاهایی که دچار فرسودگی باشد را در سریع‌ترین زمان ممکن اصلاح خواهیم کرد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0